Нов тематичен парк отваря врати днес в Абу Даби. Паркът е резултат

...
Нов тематичен парк отваря врати днес в Абу Даби. Паркът е резултат
Коментари Харесай

Warner Bros. отваря тематичен парк за 1 млрд. долара в Абу Даби

Нов тематичен парк отваря порти през днешния ден в Абу Даби. Паркът е резултат от съдействие сред американската развлекателна компания Warner Bros. и локалния холдинг Мирал Асет Мениджмънтм (Miral Asset Management LLC).

Закритият тематичен парк, наименуван World Abu Dhabi, дава опция на посетителите да станат част от магическия свят на Warner Bros. Паркът, който се намира в Yas Island, е разграничен на 6 области и се смята за един от най-големите закрити тематични паркове в международен мащаб. Разпростира се на повече от 1,65 млн. кв. м, а цената му е 1 милиарда $

Още в зоната за закупуване на билети, гостите са посрещнати от облиците на обичаните анимационни герои като Скуби-Ду. В идващия момент започва приключението и забавата. Семействата могат да прекарат целия си ден в този увеселителен парк, който се отличава с 29 вълнуващи водни занимания, тематични центрове, неповторими живи развлечения и към 15 магазина. 

В центърът се намира Warner Bros. Plaza, където комиксовите герои от другите зали могат да се срещнат на едно място с посетителите.

Сред останалите развлечения са " Gothman City " - домът на милиардера Батман, " Cartoon Junction ", който е дом на анимираната звезда Bugs Bunny, " Dynamite Gultch ", " Bedrock " и " Metropolis ". 

Гостите могат да отвърнат на предизвикването на " Жокера ", като влязат в " The Joker`s Funhouse " - зала с огледала и свиващ се кулоар. Може да се срещнат с Туити, Том и Джери и да научат повече за тях. Навсякъде има сувенирни магазини. Гостите могат да си купят фешън аксесоари, шапки или играчки според от съответната тема и магазин. 

Има и разнородни места за хранене.

Заповядайте на крадка разходка със идващото видео, оповестено на Shahd Alhamdan/ YouTube.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР